Üdvözöljük az Újpest Outlet háztartási gép webáruházban

0 Üres
  1. 2024. 01. 17. 7:57

    Az otthonunkban a levegő minősége kulcsfontosságú szerepet játszik az egészségünk és jólétünk szempontjából. Életünk 90%-át zárt terekben töltjük, mely ugyan megvéd minket a környezeti hatásoktól, ám az éremnek két oldala van: valamit valamiért. Ezt az árat az egészségünk kockáztatásával fizetjük meg. A belső terek légszennyezettsége 5-szöröse a szabad levegőhöz képest. A penészgomba, a vírusok és a baktériumok 5x nagyobb mértékben vannak jelen.

    Egészségmegőrzés: A TADIRAN AIROW 3 légtisztító hatékonyan eltávolítja a levegőből a szennyező anyagokat, mint például a pollen, poratkák, allergének, káros gázok és vegyi anyagok. Ezáltal csökkenti az allergiás reakciókat, asztmás tüneteket és más légúti problémákat

    Jobb alvásminőség: A jó minőségű levegő fontos szerepet játszik az alvásminőségünkben. A TADIRAN AIROW 3 segít csökkenteni az alvás közbeni zavarokat, mint például az allergiás reakciókat, az asztma vagy a légúti irritációkat, amelyek befolyásolhatják az alvásunkat. Tiszta levegőben könnyebben tudunk ellazulni és pihenni.

    Szagok és kellemetlen szennyeződések eltávolítása: A TADIRAN AIROW 3 hatékonyan képes megszüntetni a kellemetlen szagokat, mint például a dohányfüst, háziállatok szaga vagy a konyhai szagok. Emellett eltávolítják a levegőben lévő vírusokat, baktériumokat és penészgombákat is, amelyek szintén kellemetlen szagok forrásai lehetnek.

    Jobb koncentráció és produktivitás: A tiszta levegőnek pozitív hatása van az agy működésére. Az optimális oxigénellátás és a szennyeződések hiánya segít javítani a koncentrációt, csökkenti a fáradtságot és növeli a produktivitást. Ez különösen fontos otthoni irodákban vagy tanulási környezetekben.

    Hosszabb élettartam a berendezéseknek: A légtisztítók eltávolítják a levegőben lévő finom részecskéket és porokat, amelyek károsíthatják a háztartási berendezéseket, például a számítógépeket, televíziókat, légkondicionálókat és más elektronikai eszközöket. Ezáltal hosszabb élettartamot biztosítanak ezeknek a készülékeknek.

    Ez csak néhány ok, ami alátámasztja a TADIRAN AIROW 3 használatát az otthonokban. Segítséget nyújt a mindennapi életünkbe és jólétünkre azáltal, hogy friss és egészséges levegőt biztosít otthonunkba a nap 24 órájában.

  2. 2023. 11. 20. 11:49

    TV nézési távolság kalkulátor

    A TV nézési távolságot szem előtt kell tartani, amikor eldöntöd, hogy milyen méretű TV a legjobb a szobádba, és kiszámítod, milyen messze kell ülnöd a TV-től. Minden TV-nek van egy ajánlott távolsága és szöge, amelyet figyelembe kell venni a beüzemeléskor. A legjobb, leginkább magával ragadó nézési élmény akkor érhető el, ha a képernyő a látómező 40 fokát tölti be, vagy ha a TV-től legalább 2 méter távolságra vagy.

    Ez a látótávolság könnyen kiszámítható, ha ismered a TV-d méretét. A megfelelő távolság kiszámításához szorozd meg a TV-képernyő méretét 1,2-vel. Egy 75 colos TV-nél ez például azt jelentené, hogy 2,3 méterre kell ülni tőle. Tekintsd meg az alábbi táblázatot, amely tartalmazza a különböző TV-méretekhez javasolt nézési távolságokat! Ez segíteni fog kiválasztani a számodra legmegfelelőbb TV-méretet.

    Képernyő MéreteKépernyő Mérete CM-benAjánlott Nézőtávolság

    32 Colos

    81 cm

    1.37 m (4.5 ft)

    43 Colos

    109 cm

    1.83 m (6.0 ft)

    50 Colos

    127 cm

    2.13 m (7.0 ft)

    55 Colos

    139 cm

    2.35 m (7.7 ft)

    65 Colos

    165 cm

    2.77 m (9.1 ft)

    75 Colos

    190 cm

    3.20 m (10.5 ft)

  3. 2023. 11. 18. 17:49

    Cikkünkben összeszedtük, hogy:

    Mit jelent a 4K

    Mi az a QLED TV
    és a Quantum Dot?

    Mit jelent a HDR?

    Mi a különbség?
    QLED vagy OLED

    Mi a különbség a Smart és az Android TV között?

    Read More
  4. 2023. 05. 04. 9:02

    Az Autodose mosógép: az automata adagoló rendszer új korszaka

    Az autodose mosógép az egyik legújabb fejlesztés a háztartási gépek piacán, és az automatizálás egy új korszakát nyitja meg a mosás terén. Az autodose rendszer segítségével az adagolás teljesen automatikus és pontos, így sokkal könnyebbé és hatékonyabbá válik a mosás folyamata.

    Read More
  5. 2023. 04. 03. 14:34

    Nemzetközi fenntarthatósági minősítést, EcoVadis ezüstérmet kapott a Gorenje. A vállalat több mint harmincéves múltra tekint vissza a környezetvédelmi aktivitások területén, amit az elmúlt években társadalmi felelősségvállalási és etikai törekvések követtek. A Gorenje stratégiájának fontos elemei többek között a megújuló energia alkalmazása, a termékek tartósságának növelése és a munkavállalók testi-lelki jólétének biztosítása.

    Read More