Üdvözöljük az Újpest Outlet háztartási gép webáruházban

0 Üres

AMICA DP6410LZWG beépíthető gázfőzőlap

KialakításBeépíthető
Főzőlap összteljesítmény7,4 kWh
Főzőlap típusGáz
Főzőlap tulajdonságSzikragyújtás
Főzőzónák száma4
2év Garancia
Online ár:
71900 71 900 Ft
A terméknek a megvásárlásával
719 Ft szerezhet. Részletek a pontokról
2022-11-14
Házhoz szállítás: 3 890 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten


ELEKTROMOS GYÚJTÓ A CSAVARGOMBBAN

Nincs több a gyufától és a romlandó gázgyújtóktól megégett ujj. A csavarógombban található Elektromos gázgyújtónak köszönhetően a gáz meggyújtása mesésen egyszerű és kényelmes lesz. Mindent egy kézzel tud majd csinálni. Nyomja meg és forgassa el a csavarógombot, és az égő meggyullad. Készüljön a kényelemre a konyhában.


GÁZ SZIVÁRGÁSGÁTLÓ FUNKCIÓ

Ha az égő véletlenül kialszik, ez veszélyhelyzetet okozhat. De nem az Amica gáztűzhelyeknél, amelyek speciális gázzáró szelepet használnak. A biztonság mindenekelőtt!

WOK ÉGŐ

Partit szervez és szeretné kedvenc ázsiai ételeit egy wokban elkészítve tálalni a vendégeinek? Az Amica WOK égős gáztűzhellyel ez remekül fog sikerülni! Az ilyen típusú égő hármas lánggal rendelkezik, és ideális ételek nagy edényekben, serpenyőkben vagy wok edényekben történő elkészítéséhez. Lehetővé teszi a gyors, egyenletes rántást vagy főzést, az odaégés, alulsülés vagy tápanyagok elvesztésének kockázata nélkül. Önnek már csak az örömteli szórakozás marad.

STABIL ÖNTÖTTVAS ROSTÉLYOK

Az instabil rostélyok, amelyeket nehéz megmosni, már a múlté. Az Amica gáztűzhelyek modern, erős és teljesen stabil rostélyokat használnak, amelyek a kényelem érdekében mosogatógépben is mosogathatók. Ha arrébb akarja tolni a fazekat, akkor ezt megteheti anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy a rostély együtt mozog a fazékkal. Tökéletes dizájn a konyhai kényelem szolgálatában.

ELÜLSŐ VEZÉRLŐPANEL

Az elegáns és praktikus gombok vannak elhelyezve a főzőlapon, melyek lehetővé teszik, a főzési paraméterek pontos beállítását, és nagyon könnyen tisztíthatóak.

Gyártó Amica
Főzőlap felület Edzett üveg
Gyerekzár Nem
Állapot Gyártói állapotú
Vezérlés Forgógombos
Outlet termék Nem
Kialakítás Beépíthető
Főzőlap összteljesítmény 7,4 kWh
Főzőzónák száma 4

Írja meg véleményét

Országos házhoz szállítás

Ingyenes kiszállítás egyes termékekre

Biztonságos fizetési módok

Gyors és kényelmes fizetés megkönnyítése

Napi akciók

Nap mint nap spórolhatsz a vásárlásaiddal

Keress minket

Telefonszám:
+36/ 70- 608-3428