Üdvözöljük az Újpest Outlet háztartási gép webáruházban

0 Üres

AMICA DP6410LZWG beépíthető gázfőzőlap

KialakításBeépíthető
Főzőlap összteljesítmény7,4 kWh
Főzőlap típusGáz
Főzőlap tulajdonságSzikragyújtás
Főzőzónák száma4
2év Garancia
Online ár:
71900 71 900 Ft
A terméknek a megvásárlásával
719 Ft szerezhet. Részletek a pontokról
2022-11-14
Házhoz szállítás: 3 890 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten


ELEKTROMOS GYÚJTÓ A CSAVARGOMBBAN

Nincs több a gyufától és a romlandó gázgyújtóktól megégett ujj. A csavarógombban található Elektromos gázgyújtónak köszönhetően a gáz meggyújtása mesésen egyszerű és kényelmes lesz. Mindent egy kézzel tud majd csinálni. Nyomja meg és forgassa el a csavarógombot, és az égő meggyullad. Készüljön a kényelemre a konyhában.


GÁZ SZIVÁRGÁSGÁTLÓ FUNKCIÓ

Ha az égő véletlenül kialszik, ez veszélyhelyzetet okozhat. De nem az Amica gáztűzhelyeknél, amelyek speciális gázzáró szelepet használnak. A biztonság mindenekelőtt!

WOK ÉGŐ

Partit szervez és szeretné kedvenc ázsiai ételeit egy wokban elkészítve tálalni a vendégeinek? Az Amica WOK égős gáztűzhellyel ez remekül fog sikerülni! Az ilyen típusú égő hármas lánggal rendelkezik, és ideális ételek nagy edényekben, serpenyőkben vagy wok edényekben történő elkészítéséhez. Lehetővé teszi a gyors, egyenletes rántást vagy főzést, az odaégés, alulsülés vagy tápanyagok elvesztésének kockázata nélkül. Önnek már csak az örömteli szórakozás marad.

STABIL ÖNTÖTTVAS ROSTÉLYOK

Az instabil rostélyok, amelyeket nehéz megmosni, már a múlté. Az Amica gáztűzhelyek modern, erős és teljesen stabil rostélyokat használnak, amelyek a kényelem érdekében mosogatógépben is mosogathatók. Ha arrébb akarja tolni a fazekat, akkor ezt megteheti anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy a rostély együtt mozog a fazékkal. Tökéletes dizájn a konyhai kényelem szolgálatában.

ELÜLSŐ VEZÉRLŐPANEL

Az elegáns és praktikus gombok vannak elhelyezve a főzőlapon, melyek lehetővé teszik, a főzési paraméterek pontos beállítását, és nagyon könnyen tisztíthatóak.

Gyártó Amica
Főzőlap felület Edzett üveg
Gyerekzár Nem
Vezérlés Forgógombos
Outlet termék Nem
Kialakítás Beépíthető
Főzőlap összteljesítmény 7,4 kWh
Főzőzónák száma 4

Írja meg véleményét

Országos házhoz szállítás

Ingyenes kiszállítás egyes termékekre

Biztonságos fizetési módok

Gyors és kényelmes fizetés megkönnyítése

Napi akciók

Nap mint nap spórolhatsz a vásárlásaiddal

Keress minket

Telefonszám:
+36/ 70- 608-3428