Üdvözöljük az Újpest Outlet háztartási gép webáruházban

0 Üres

Gorenje NK7990DC alulfagyasztós hűtőszekrény, A+++, 185 cm

KialakításSzabadonálló
EnergiaosztályA+++
Éves energiafogyasztás165 kwh/év
Hűtési TechnológiákNo Frost
Nettó térfogat222 liter
Nettó fagyasztótér80 liter
Magasság185 cm
SzínBézs
ÁllapotOutlet termék

OUTLET termék fogalma:


Csomagolás sérült, kicsomagolt, csomagolás hiányos, kiállítási darab, esetleg apróbb karcolás van a terméken.


Minden OUTLET terméket szervizünk ellenőrzi és teszteli.


Az OUTLET termékről a megrendelést követően fényképeket küldünk (minden oldalát, belsejét fotózzuk), munkanapokon 8:00-16:30-ig.


Amennyiben a megrendelő a képeket jóváhagyja, - ezt írásban visszaigazolja - utána kerül kiszállításra a termék. Mindig azt a készüléket küldjük el a futárral, amelyről a fotó készült!

1év Garancia
Online ár:
189 900 Ft 149 900 Ft
A terméknek a megvásárlásával
1 499 Ft szerezhet. Részletek a pontokról
Házhoz szállítás: 4 990 Ft
Menny:

Jellemzők

Ikon - IonAir a MultiFlow 360 ° funkcióval

IonAir a MultiFlow 360 ° funkcióval

Ideális mikroklíma minden polcon
A hűtőberendezések fejlett technológiája az ionizáció természetes folyamatát emulálja, hogy az étel hosszabb ideig friss legyen. A készülék által generált negatív töltésű ionok folyamatosan frissítik a levegőt, hogy utánozzák a természetes mikroklímátezáltal ideális környezetet teremt a friss élelmiszerek számára. A MultiFlow 360 ° szellőztető rendszer egyenletesen elosztja az ionizált levegőt 14 szellőzőnyíláson keresztül, hogy minden polcon állandó hőmérsékletet biztosítson.
 
Ikon - NoFrost Plus

NoFrost Plus

Nincs több unalmas leolvasztás
A piac egyik legjobb hűtőrendszere, amely a fagyasztó rekeszbe van szerelve, megakadályozza a jég és a fagy felhalmozódását, hogy az energiafogyasztás alacsony maradjon, míg a hűtőszekrényben ideális.mikroklíma a friss élelmiszerekhez. Az ionizált levegő keringése megakadályozza az élelmiszer kiszáradását és megtartja vitaminjait és ásványi anyagait.
 

ION GENERATION

A hűtőszekrények fagyasztóinak ION generációja határozottan Gorenje-t helyezi piacra a legjobb márkák közé. A minőséget és az értékeket az anyagok, a diszkréten tervezett vonalak, a kiváló minőségű polcok és számos egyéb funkcionális fejlesztés tökéletesíti.A termékcsalád kifejlesztésekor különösen a lehető legjobb éghajlat kialakítására törekedtünk. A fejlett megoldások alapja az IonAir technológia, amely teljesen utánozza a természetes ionizációs folyamatot és frissíti a hűtőszekrény levegőjét.Annak érdekében, hogy a levegő tökéletes áramlását biztosítsuk a teljes berendezésen keresztül, és minden pórusba oxigént juttassunk el, kiváló szellőztető rendszereket használtunk - a MultiFlow 360 advanced fejlett modellekben és a DynamicCooling az új generáció alapmodelljeiben. Az alkalmazott adaptív technológia teljesen innovatív és egyedülálló a piacon. Ez egy rendkívül intelligens érzékelőrendszer, amely nyomon követi a felhasználók szokásait és fenntartja az állandó hőmérsékletet és az ideális klímat. 
Üdvözöljük a Gorenje hűtőszekrény új ION generációjának világában, a természettel való tökéletes együttműködésben.
 
 

CrispZone fiók HumidityControl funkcióval

A CrispZone az egyik legnagyobb gyümölcs- és zöldséggyűjtő a piacon. Az alacsony hőmérséklet és a páratartalom beállításának lehetősége növeli a termék frissességét.

 

Termékleírás:

Ajtó anyaga: Metál 
Belső rész színe: Átlátszó

Funkció:
Elektronikus vezérlés, automatikus leolvasztás - hűtőszekrény része; Gyorshűtés, 1 kompresszor, Ajtózsanér: automatikus ajtózár, állítható lábacskák

Hűtőszekrény rész
belső világítás, Bright LED-es (kristálytiszta megvilágítás) IONAIR
CripsZone, SuperCool
3 üvegpolc
nagy tárolórekesz zöldségek és gyümölcsök számára
1 palacktartó
félbehajtható tojástartó (12 db)
kétrészes mély palacktartó az ajtón
automatikus leolvasztás

Fagyasztó rész 
3 db műanyag fiók
1 XL tároló fiók
gyorsfagyasztás
Ajtónyitás : jobboldali ajtónyitás, megfordítható

 

Az energiacímke A+++-tól (a leghatékonyabb) G-ig (a legkevésbé energiatakarékos) terjedő skálán jelöli az energiafogyasztást. A skála tetején vannak az A+, A++ és A+++ minősítések, melyek a megtakarítás mértékét mutatják. A színes nyilak mutatják a címkén, hogy az adott készülék melyik energiaosztályba tartozik. Az A+++ kategória a jelenlegi legenergiatakarákosabb gépeket jelöli

No Frost technológia:

A no frost rendszerben az intenzív légáramlás miatt a belső terek szinte semmit sem deresednek, tehát nincs szükség leolvasztásra. A hűtőközpont belső deresedését a hűtőciklusok utáni rövid leolvasztó ciklusok akadályozzák meg, a keletkezett olvadék vizet pedig egy csövön keresztül e célra rendszeresített műanyag tálkába vezetik, ahonnan a víz a kompresszor melegétől lassan elpárolog. A hagyományos hűtőszekrényben a hőelvonás az egyben fagyasztóként is használható rekesz, vagy a hátlapra belülre erősített lap útján történik. A no frost készülékek “hidegközpontja” rejtetten beépített. A levegőt egy szintén nem látható beépített ventilátorral fújják át rajta, a folyamat során a levegő lehűl, és a hűtőgép belső légvezető csatornáin jut a megfelelő hűtőzónába.

Kialakítás Szabadonálló
Energiaosztály A+++
Éves energiafogyasztás 165 kwh/év
Hűtési Technológiák No Frost
Nettó térfogat 222 liter
Nettó fagyasztótér 80 liter
Magasság 185 cm
Szín Bézs
Szélesség 60 cm
Tulajdonságok Antibakteriális védelem, Cserélhető oldalú ajtónyitó, Elektronikus hőmérséklet-szabályozás, Gyorsfagyasztás, gyorshűtés, LED-es belső világítás
Leolvasztás Automatikus
NoFrost rendszer Igen
Tartozékok Zöldségtároló fiók
Gyártó Gorenje
Minibar push-pull nyitási rendszer Nem
palacktartó Nem
Zöldség/gyümölcs rekesz Igen
ECO funkció Nem
Outlet termék Igen

Írja meg véleményét

Országos házhoz szállítás

Ingyenes kiszállítás egyes termékekre

Biztonságos fizetési módok

Gyors és kényelmes fizetés megkönnyítése

Napi akciók

Nap mint nap spórolhatsz a vásárlásaiddal

Keress minket

Telefonszám:
+36/ 70- 608-3428