Üdvözöljük az Újpest Outlet háztartási gép webáruházban

0 Üres

Samsung RB30J3000SA/EF Alulfagyasztós hűtő - NO FROST

KialakításSzabadonálló
EnergiaosztályA+
Éves energiafogyasztás272 kWh
Hűtési TechnológiákNo Frost
Nettó térfogat311 liter
Nettó fagyasztótér98 liter
Magasság178 cm
SzínEzüst
ÁllapotÚj, csomagolt termék

A termék új, csomagolt, gyártói állapotban.

2év Garancia
Online ár:
129900 129 900 Ft
A terméknek a megvásárlásával
1 299 Ft szerezhet. Részletek a pontokról
Házhoz szállítás: 4 990 Ft
Menny:

Személyre szabott hűtőszekrény, nagyobb élvezet 
A Samsung hűtőszekrények óriási tárhellyel rendelkeznek, hogy minden élelmiszernek jusson hely: az italoknak, a fagyasztott ételeknek, a másnapi reggelinek, ebédnek és vacsorának, a hétvégi reggelinek, ebédnek és vacsorának. 

Minden sarkot lehűt 
A Samsung hűtőszekrények hűtési folyamata magában foglalja az All-around Cooling rendszert, mely a hűtőszekrény minden egyes négyzetcentiméterét egyenletesen hűti le. A hideg levegőt minden polcszinten több fúvóka bocsátja ki, így az fenntartja az egyenletes és állandó hőmérsékletet annak érdekében, hogy az élelmiszer friss maradhasson. 

Kényelmes tárolás 
A nagyra tárható ajtó segítségével mindent könnyen megtalálhat, így nem kell a keresésre időt és energiát pazarolnia. 

Nagyobb kilátásra nyitva (Fagyasztó) 
A nagyra tárható ajtó segítségével mindent könnyen megtalálhat, így nem kell a keresésre időt és energiát pazarolnia. 

LED világítás 
A LED hatékonyabb energiaforrás, mint a normál villanykörték, és még a hagyományos Samsung LED izzónál is fényesebben világít. Erősen megvilágítja a hűtőszekrény teljes belső terét, így mindig jól láthatja a tartalmát, és könnyebben megtalálja a dolgokat, ezért kevesebb ideig kell nyitva tartani az ajtót, amivel időt és energiát is megtakaríthat. 

Okos működés, hosszabb élettartam
A hagyományos kompresszorokkal szemben a Samsung Digital Inverter kompresszora 7 különböző üzemciklust képes végrehajtani a páratartalom szintje és a használati szokások alapján. Ez biztosítja az állandó hőmérsékletet, lassítja a kompresszor kopását, azaz megnöveli annak élettartamát, és minimálisra csökkenti a zajszintet.(Belső tesztek alapján, egy hagyományos Samsung modellel összehasonlítva.) 

Jegesedésmentes technológia 
A Samsung jegesedésmentes technológiája miatt soha többet nem kell leolvasztani a készüléket. Egyenletes hűtést biztosít a jég lerakódás megelőzése érdekében, így mindenkor frissek és jégmentesek maradnak romlandó élelmiszerei. (Ez a teszt egy Samsung frost hűtőszekrény (RL39THCTS) és egy no frost hűtőszekrény (RB31FERNCWW) összehasonlításán alapul. Az egyedi mérési eredmények eltérőek lehetnek a fogyasztói szokásoktól függően.) 

A+ energiaosztály:

Az energiacímke A+++-tól (a leghatékonyabb) G-ig (a legkevésbé energiatakarékos) terjedő skálán jelöli az energiafogyasztást. A skála tetején vannak az A+, A++ és A+++ minősítések, melyek a megtakarítás mértékét mutatják. A színes nyilak mutatják a címkén, hogy az adott készülék melyik energiaosztályba tartozik.

Az A+ kategória azt jelenti, hogy energiatakarékos gépről van szó, átlagosan 25%-al kevesebbet fogyaszt az A energiaosztályhoz viszonyítva

No Frost technológia:

A no frost rendszerben az intenzív légáramlás miatt a belső terek szinte semmit sem deresednek, tehát nincs szükség leolvasztásra. A hűtőközpont belső deresedését a hűtőciklusok utáni rövid leolvasztó ciklusok akadályozzák meg, a keletkezett olvadék vizet pedig egy csövön keresztül e célra rendszeresített műanyag tálkába vezetik, ahonnan a víz a kompresszor melegétől lassan elpárolog. A hagyományos hűtőszekrényben a hőelvonás az egyben fagyasztóként is használható rekesz, vagy a hátlapra belülre erősített lap útján történik. A no frost készülékek “hidegközpontja” rejtetten beépített. A levegőt egy szintén nem látható beépített ventilátorral fújják át rajta, a folyamat során a levegő lehűl, és a hűtőgép belső légvezető csatornáin jut a megfelelő hűtőzónába.

Kialakítás Szabadonálló
Energiaosztály A+
Éves energiafogyasztás 272 kWh
Hűtési Technológiák No Frost
Nettó térfogat 311 liter
Nettó fagyasztótér 98 liter
Magasság 178 cm
Szín Ezüst
Szélesség 60 cm
Tulajdonságok Cserélhető oldalú ajtónyitó, Fresh 0 Zóna
Leolvasztás Automatikus
NoFrost rendszer Igen
Tartozékok Páratartó zöldségrekesz, Zöldségtároló fiók
Gyártó Samsung
Minibar push-pull nyitási rendszer Nem
palacktartó Nem
Zöldség/gyümölcs rekesz Igen
ECO funkció Igen
Outlet termék Nem

Írja meg véleményét

Országos házhoz szállítás

Ingyenes kiszállítás egyes termékekre

Biztonságos fizetési módok

Gyors és kényelmes fizetés megkönnyítése

Napi akciók

Nap mint nap spórolhatsz a vásárlásaiddal

Keress minket

Telefonszám:
+36/ 70- 608-3428