Üdvözöljük az Újpest Outlet háztartási gép webáruházban

0 Üres

Gorenje ECT322BCSC Beépíthető dominó kerámia főzőlap

KialakításBeépíthető
Főzőlap összteljesítmény2.9 kW
Főzőlap típusElektromos
Főzőlap tulajdonságMaradékhő visszajelzés
Főzőzónák száma2
3év Garancia
Online ár:
56000 56 000 Ft
A terméknek a megvásárlásával
560 Ft szerezhet. Részletek a pontokról
2022-11-14
Házhoz szállítás: 3 890 Ft
Menny:

Gorenje ECT322BCSC Beépíthető főzőlap 

 EggTimer

Tojásfőzés időzítéssel

Ez a funkció arra lett kifejlesztve, hogy könnyebb legyen számodra a tojás, tea, tészta vagy bármilyen más étel elkészítésének az ütemezése. Ez a funkció a főzőzónák programozásától függetlenül működik. Csak állítsd be az időt, amely leteltéről hangjelzés értesít majd. Nincs több túlfőtt tészta, túl keményre főtt tojás vagy a csészében felejtett teafilter.

 Személyre szabás funkció

Olyan amilyennek Te szeretnéd

Néhány beállítást egészen pontosan személyre tudsz szabni, például a hangjelzések hosszát és az erejét. Így a konyhád összhangban lehet a főzési stílusoddal, legyen az akár hangos, az egész lakást betöltő, vagy éppen csendes és nyugodt.

 ChildLock Pro gyerekzár

Biztonság mindenek előtt

A ChildLock Pro gyerekzár funkciót kimondottan a kisgyerekes családok számára fejlesztettük ki. A konyhában egy pillanatra figyelem nélkül hagyott gyerekek sosem voltak még ekkora biztonságban, hiszen ez az opció megakadályozza, hogy véletlenül bekapcsolják a főzőlapot. A felsőkategóriás modellekben ezt a funkciót a beállítások között tudod aktiválni, amely minden egyes kikapcsoláskor lezárja a főzőlapot. Az alap modellekben pedig egy szimbólum megérintésével tudod aktiválni ezt a funkciót.

BoilControl - Túlforrás elleni védelem
A túlforrás mint elfelejtett probléma

A rendszer automatikusan szabályozza a teljesítményt. Miután kezdetben maximális teljesítménnyel működött a készülék, a főzőzóna fenntartja a kívánt hőmérsékletet, hogy megakadályozza a túlforrást vagy túlfőzést.

Stop&Go funkció
Ha kell egy kis... szünet

A Stop&Go kikapcsolja a főzőlapot, de rögzíti a beállított paramétereket. Így, például egy rövid telefonbeszélgetés után, az Stop&Go funkció ismételt aktiválásával az eredeti beállításokat visszakapcsolva onnan folytathatjuk a főzést, ahol abbahagytuk.

Gyerekzár
A konyha mint biztonságos környezet

Ez a funkció lezárja a vezérlőpanelt és megakadályozza az összes beállított paraméterhez való hozzáférést, ezáltal biztonságos környezetet teremt a konyhában őrizetlenül hagyott gyermekek számára is.

StayWarm melegen tartás funkció
A későn érkező vendégek nagy örömére

A StayWarm melegen tartás funkció állandó 70˚C-os hőmérsékleten tartja az ételt, ameddig el nem érkezik a felszolgálás ideje. Az étel megőrzi eredeti ízét és hőmérsékletét egészen a felszolgálásig.

Maradékhő kijelzők (H)

A még nagyobb biztonság érdekében a maradékhő-kijelzők világítanak, hogy jelezzék, a főzőlap mely zónái sugároznak még hőt. Amíg a kijelzők még világítanak, a jelzett főzési zónát nem szabad megérinteni. Azonban használható kiolvasztásra vagy az étel melegen tartására.

Időzítés funkció
Valaki mindig éberen figyel a konyhában

Az időzítőt maximum 99 percre tudjuk beállítani. Ha tapasztalatból tudjuk, hogy egy adott recept elkészítéséhez mennyi idő szükséges, akkor az időzítő bekapcsolásával a főzőlap a kellő időben automatikusan kikapcsol és sípolással jelzi, hogy az étel elkészült.

Egyéb jellemzők:

- Csiszolt front oldali él
- Érintőkapcsolós kezelőpanel
- Időzítés funkció
- Gyors melegítés funkció
- Stop&Go funkció
- StayWarm melegen tartás funkció
- Maradékhő kijelzés
- Gyerekzár
- Méretek (SZx M x M): 30 × 5.1 × 52 cm
- Csomagolási méretek: 44.5 × 16 × 62 cm
- Beépítési méretek: 28.3 × 6.7 × 49 cm
- Nettó súly: 4,1 kg
- Bruttó súly: 4.6 kg
- Energiafogyasztás készenléti állapotban: 0.5 W
- Csatlakoztatási teljesítmény: 2900 w

Booster funkció:

Az indukciós főzőlapoknál a booster funkció a kiválasztott főzőzóna teljesítményét növeli. Így sokkal gyorsabban érhető el a maximális teljesítmény, mint a funkció használata nélkül. A piacon kapható többi főzőlappal ellentétben az új indukciós főzőlap család rendkívül erős, 5 kW-os booster (gyorsfőző) funkcióval rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a főzőlap körülbelül 30%-kal gyorsabban (A standard 3700 W-os boosterrel rendelkező azonos felületű főzőlappal összehasonlítva) éri el a maximális hőmérsékletet és 2,5 liter vizet mindössze 4 perc alatt képes felforralni. A precizitás és teljesítmény ilyen egyedülálló kombinációjával az új indukciós főzőlap család tökéletes választás mindenfajta főzéshez, a csokoládéolvasztástól kezdve egészen az olajban sütésig. 

Gyártó Gorenje
Főzőlap felület Edzett üveg
Gyerekzár Nem
Vezérlés Szenzoros (érintőgombos)
Outlet termék Nem
Kialakítás Beépíthető
Főzőlap összteljesítmény 2.9 kW
Főzőzónák száma 2

Írja meg véleményét

Országos házhoz szállítás

Ingyenes kiszállítás egyes termékekre

Biztonságos fizetési módok

Gyors és kényelmes fizetés megkönnyítése

Napi akciók

Nap mint nap spórolhatsz a vásárlásaiddal

Keress minket

Telefonszám:
+36/ 70- 608-3428